Meny

Forretter/starters

Parmaskinke- og melonsalat kr 139,-
Parmaham salad with melon

Italiensk parmaskinke serveres med velsmakende melonsalat, ost, ristede nøtter og vår smaksrike vinagrette.
Italian parmaham, served with tasty melon salad, cheese, roasted nuts and our flavorful vinagrette.
Allergener: soya/laktose/glutensitrus

Laksetartar sashimi kr 143,-
Salmon tartar - Sashimi style

En fransk variant av sashimi tilsatt asiatiske smaker, med en tvist av det europeiske kjøkken.
A French variant of sashimi, added Asian flavors and a twist of European cuisine.
Allergener: soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg

Pannestekt torsketunge & ristede kamskjell Kr. 146,-
Pan Fried Cod Tongues & Roasted Scallops

En fantastisk forrett med ferske torsketunger som vi har dobbel panert og pannestekt, sammen med saftige kamskjell stekt i Rørossmør. Serveres med rømmesaus.
Pan Fried Cod Tongues & Roasted Scallops Served with sour cream sauce.
Allergener: soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg

Suppe/ soup

Byens beste fiskesuppe Kr 136,-
The Best Fish Soup in Town

Når båtene legger til her nede på morgenen, er vi der å henter dagens beste råvarer.
Vi tar dem med oss inn på kjøkkenet der Roar, vår Restaurantsjef med lang og rikholdig erfaring lager dagens fiskesuppe ut ifra de beste råvarer tilgjengelig.

Every morning we run down to the harbour, and bring back the best fish, clams and shellfish to our kitchen, where our Restaurant manager Roar with years of expirence, will oversee the making, and recreate that special feel to our soup.

Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fis

Bacalao

Parmaskinke Bacalao Kr 318,-
Parma ham Bacalao

Parmaskinken er kjent som verdens beste skinke. Italienerne satte disse to smakene sammen og det var som hånd i hanske. Vi har tatt med oss den italienske følelsen og den autentiske parmaskinken inn i vårt kjøkken. Her har vi surret skinken rundt klippfisken og baker den i stekeovnen med ett lokk av vår osteblanding. Vi serverer den med bacon, grønnsaker og pestopoteter.

Parma ham is known as the best ham in the world. The Italians are known as a bacalao-loveing country.
As the natural chefs they are, they combined the bacalao with there own ingredients, and we liked it. In our dish we try to bring you the Italian feel. The Parma ham is wrapped around the bacalao with our cheese blend on top accompanied with bacon, vegetable mix and pesto potatopurée.

Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg

Klassisk Bacalao Kr 314,-
Bacalao de Noruego

Klippfisk med ertestuing. En klassisk oppskrift du kunne finne på festbordene allerede på starten av 1900-tallet. Smakene som ble hentet frem når familiene ble samlet for de spesielle anledningene, kanskje når far kom hjem fra sjøen eller som et siste måltid før yngstemann skulle ut i verden. Vi har tatt den med oss inn i vårt kjøkken og vil gi deg den gode følelsen.

In this recipe, we want to take you back to our Norwegian roots. A classic Norwegian recipe with peas and bacon you could find on the tables of the rich and at party´s for the poor in the beginning of the 1900s. The taste will bring you back in the time when the sailors came ashore and the families were waiting for daddy to come home from the sea, or maybe the youngest in the family were leaving home for the first time.

Allergener: soya/laktose

Bacalao Vizcaina Kr 308,-
Bacalao Vizcaina

Den røde Bacalaoen. Det var kanskje her det startet for mange, den første bacalaoen. Der det startet for kanskje 1000-år siden. Den bacalaoen som i forskjellige former blir servert i de tusen hjem den dag i dag.
Den spanske-bacalaoen. Der du får sjansen til å kjenne de sydlige flammene ta over fisken slik jomfruen fra viscania ville ha den sammen med poteter, oliven, sterke krydder og sesongens grønnsaker.

Originating from the virgin of Vizcaino, a Spanish virgin celebrated for her great taste throughout the world. This recipe has been changed and worked with for centuries. But still maybe 1000-years after the original, the recipe dances around it`s south European colonial flames in numerous versions. Ours are the best, put together with potatoes, black olive, foreign spices and this season’s vegetable

Allergener: soya/laktose/fisk/egg

I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of Norway. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.

Dessert

Kokkens desserttallerken Kr.142,-
The Chef`s creative dessert platter

La Roar og teamet bestemme hva du får. Akkurat nå håper vi at du sitter i stolen din godt fornøyd. Takk for tilliten. La oss leke litt til og se hva som skjer.
Let Roar and his excellent team decide how your evening with us will end. The chefs dessert platter is our own daily choices of sweets, so let`s see what happens.
Allergener: laktose/sitrus/nøtter/peanøtter/gluten/egg

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

Milk